АППС на мултиконгресу Serbian Visons 2017

 

Асоцијација просторних планера Србије учествује на SERBIAN VISIONS викенд манифестацији 26. новембра од 16-18 часова у Хотелу Raddison Blu Old Mill, сала М1 (у приземљу), Булевар војводе Мишића бр. 15, Београд.

Позивамо чланове и заинтересовану јавност да нам се придруже на промоцији књиге „СТРУKА У ПОKРЕТУ, ТРАГ У ВРЕМЕНУ | ANSWERS“. Улаз је бесплатан.

О књизи ће говорити Проф. др Борислав Стојков, др Жаклина Глигоријевић и уредници.

Након промоције књиге биће уручене награде и признања АППС истакнутим и заслужним појединцима и институцијама.

Сербиан Висион је мултиконгрес који у својих 60 двочасовних манифестација, током 25 и 26. новембра обухвата широк спектар тема: људска права, економију, ЕУ интеграције, образовање, културу, здравље, заштиту животне средине, безбедност, иновације, као и многе друге које чине визију за бољу будућност Србије.

Циљ мултиконгреса је јачање улоге цивилног друштва у земљи и стварање повољнијег привредног амбијента, умрежавање и информисање активне публике, а организује га Немачко-српска привредна комора у сарадни са Привредном комором Србије, трећу годину за редом. За више информација о мултиконграсу који из године у годину окупља више од 3000 заинтересованих особа током ова два дана, погледајте web сајт:  http://www.serbian-visions.rs/

Print

 

 

 

 

Програм – субота, 25.11.2017.

Програм – недеља, 26.11.2017.

 

Д о б р о ш л и !

 Ваша Асоцијација просторних планера Србије

Подели чланак: