VIII Научно-стручни скуп са међународним учешћем „ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА: ПРОСТОРНЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ“

Поштовани,

Услед неповољне епидемиолошке ситуације, а због великог интересовања колега за активно учествовање на 8. научно-стручном скупу са међународним учешћем „ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА: ПРОСТОРНЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ“, организатори скупа Асоцијација просторних планера Србије и Универзитет у Београду – Географски факултет, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије, одлучили су да се овогодишњи скуп организује online, 27. новембра 2020. године путема ZOOM и YouTube платформе.

Сви заинтересовани учесници биће у могућности да се пријаве за учествовање путем апликације која ће бити доступна на wеb адреси Асоцијације www.apps.org.rs од 1. новембра 2020.г.

Надамо се да ћете наћи времена за ову активност и на тај начин допринети успешном раду скупа и формирању квалитетних закључака који ће омогућити даљу афирмацију и унапређење планирања и уређења локалне самоуправе.

ТЕМЕ НАУЧНО-СТРУЧНОГ СКУПА 

  1. ПРАВНИ И ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ОКВИР ПЛАНИРАЊА И УРЕЂЕЊА ПРОСТОРА И НАСЕЉА
  2. ТУРИЗАМ КАО ФАКТОР ЛОКАЛНОГ РАЗВОЈА
  3. САОБРАЋАЈ КАО ОСНОВА РЕГИОНАЛНИХ ИНТЕГРАЦИЈА
  4. ПРИТИСЦИ НА ПРОСТОР, ИНСТРУМЕНТИ ЗАШТИТЕ И ОТПОРНОСТ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ
  5. РАДОВИ МЛАДИХ ИСТРАЖИВАЧА
Подели чланак: