ОДРЖАНА СЕДНИЦА НАУЧНОГ ОДБОРА IX НАУЧНО-СТРУЧНОГ СKУПА СА МЕЂУНАРОДНИМ УЧЕШЋЕМ „ЛОKАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА”

У просторијама Географског факултета Универзитета у Београду, Војводе Шупљикца 31б, у четвртак 7. априла 2022. године са почетком у 11.00 часова, одржана је седница Научног одбора IX научно-стручног скупа са међународним учешћем „Локална самоуправа у планирању и уређењу простора и насеља”, који ће се одржати од 16. до 18. јуна 2022. године у хотелу „Данубиа Парк“ на Сребрном језеру (I допуњена информација).

Седницом је председавала проф. др Марија Р. Јефтић, председница Научног одбора, а присутни чланови су разматрали више од 80 пристиглих наслова и апстракта радова, који су разврстани по утврђеним темама скупа. Већина наслова и апстракта радова је прихваћена у достављеној верзији, док је за неколико затражено од аутора да изврше додатне корекције како би се уклопили у предвиђене теме, о чему је свим пријављеним ауторима достављено одговарајуће обавештење са роком за предају финалне верзије рада (06.05.2022. године), као и адресом (office@apps.org.rs) на коју се могу послати.

Техничко упутство за припрему рада

 

2023-04-07 Sednica NO - 1

Подели чланак: