VI Naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem LOKALNA SAMOUPRAVA U PLANIRANJU I UREĐENJU PROSTORA I NASELJA: U SUSRET EVROPSKIM INTEGRACIJAMA, Vršac, 02. – 04. jun 2016. – III obaveštenje

Asocijacija prostornih planera Srbije i Univerzitet u Beogradu – Geografski fakultet, organizuju šesti naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem “LOKALNA SAMOUPRAVA U PLANIRANJU I UREĐENJU PROSTORA I NASELJA – U SUSRET EVROPSKIM INTEGRACIJAMA“, Vršac, 2. – 4. jun 2016. godine.

Veliki broj domaćih i eksperata iz inostranstva (Austrije, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Nemačke, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i dr.)., naučnika, predstavnika lokalnih samouprava, pokrajinske i republičke vlasti, prezentovaće radove i praktična iskustva, u nameri da zaključci skupa predstave kvalitetan osnov za unapređenje i razvoj domaće nauke i prakse i značajan doprinos upravljačkim strukturama na svim nivoima vlasti, naročito nosiocima vlasti na lokalnom nivou u rešavanju problema sa kojima se suočavaju.

Imajući u vidu aktuelnost skupa, pozivamo Vas da svojim prisustvom podržite skup, i da sa svojim saradnicima aktivno učestvujete u radu skupa.

Nadamo se da ćete naći vremena za ovu aktivnost i na taj način doprineti uspešnom radu skupa i formiranju kvalitetnih zaključaka koji će omogućiti dalju afirmaciju i unapređenje planiranja i uređenja lokalne samouprave.

 

III obaveštenje sa spiskom radova po sekcijama (pdf)

II obaveštenje sa programom rada skupa (pdf)

 

Smeštaj učesnika predviđen je u hotelu “Srbija“ – www.hotelsrbija.rs
Rezervacija smeštaja: tel:+381 (0) 13 834 170, e-mail: office@hotelsrbija.rs

Prijava i informacije: Asocijacija prostornih planera Srbije, Studentski trg 3/III, 11000 Beograd
Tel: 011/2637-421 fax: 011/2182-889
Msr Miroslav Marić 063/598-929, e-mail: misamaric@apps.org.rs

Podeli članak: