APPS na multikongresu Serbian Visons 2017

Asocijacija prostornih planera Srbije učestvuje na SERBIAN VISIONS vikend manifestaciji 26. novembra od 16-18 časova u Hotelu Raddison Blu Old Mill, sala M1 (u prizemlju), Bulevar vojvode Mišića br. 15, Beograd.

Pozivamo članove i zainteresovanu javnost da nam se pridruže na promociji knjige “STRUKA U POKRETU, TRAG U VREMENU | ANSWERS”. Ulaz je besplatan.

O knjizi će govoriti Prof. dr Borislav Stojkov, dr Žaklina Gligorijević i urednici.

Nakon promocije knjige biće uručene nagrade i priznanja APPS istaknutim i zaslužnim pojedincima i institucijama.

Serbian Vision je multikongres koji u svojih 60 dvočasovnih manifestacija, tokom 25 i 26. novembra obuhvata širok spektar tema: ljudska prava, ekonomiju, EU integracije, obrazovanje, kulturu, zdravlje, zaštitu životne sredine, bezbednost, inovacije, kao i mnoge druge koje čine viziju za bolju budućnost Srbije.

Cilj multikongresa je jačanje uloge civilnog društva u zemlji i stvaranje povoljnijeg privrednog ambijenta, umrežavanje i informisanje aktivne publike, a organizuje ga Nemačko-srpska privredna komora u saradni sa Privrednom komorom Srbije, treću godinu za redom. Za više informacija o multikongrasu koji iz godine u godinu okuplja više od 3000 zainteresovanih osoba tokom ova dva dana, pogledajte web sajt:  http://www.serbian-visions.rs/

 

Print

 

 

 

 

Program – subota, 25.11.2017.

Program – nedelja, 26.11.2017.

 

D o b r o d o š l i !

 Vaša Asocijacija prostornih planera Srbije

Podeli članak: