Javna rasprava o Predlogu Strategije održivog i integralnog urbanog razvoja Republike Srbije do 2030. godine

Strategija održivog i integralnog urbanog razvoja Republike Srbije do 2030. godine

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sprovodi javnu raspravu o Predlogu strategije održivog i integralnog urbanog razvoja Republike Srbije do 2030. godine.

Javna rasprava o Predlogu strategije sprovešće se u periodu od 15. oktobra do 4. novembra 2018. godine. Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, privrednih subjekta, javnih službi, međunarodnih organizacija, udruženja građana, drugih predstavnika civilnog društva, stručne javnosti, profesori i istraživači i drugi naučni radnici,kao i druge zainteresovane strane.

Tekst Predloga strategije biće postavlјen na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i na portalu e-uprave. Primedbe, predlozi i sugestije, dostavlјaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture putem elektronske pošte na e-mail: sednice.vlade@mgsi.gov.rs i sinisa.trkulja@mgsi.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ul. Nemanjina 22-26, 11000 Beograd, sa naznakom „Javna rasprava o Predlogu strategije održivog i integralnog urbanog razvoja Republike Srbije do 2030. godine”.

Javnu raspravu o Predlogu strategije organizovaće Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u formi prezentacije i diskusije koja će se održati 22. oktobra 2018. godine, u terminu od 11,00 do 14,00 časova, u prostorijama Privredne komore Srbije, u velikoj sali, ul. Terazije 23, Beograd.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture  analiziraće sve  primedbe,  predloge  i  sugestije  učesnika u javnoj raspravi i sačiniće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Predlogu strategije.

Podeli članak: