11. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem “PLANSKA I NORMATIVNA ZAŠTITA PROSTORA I ŽIVOTNE SREDINE” – program Skupa

Asocijacija prostornih planera Srbije i Univerzitet u Beogradu – Geografski fakultet, u saradnji sa Gradom Vršac, organizuju 11. po redu naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem “PLANSKA I NORMATIVNA ZAŠTITA PROSTORA I ŽIVOTNE SREDINE”, koji će se održati u Hotelu Srbija u Vršcu, od 28. do 30. oktobra 2021. godine.

Veliki broj domaćih i inostranih eksperata, naučnih radnika i predstavnika javnih preduzeća i lokalnih samouprava, prezentovaće radove i iskustva iz domena pravnog, institucionalnog i metodološkog okvira zaštite prostora i životne sredine, konflikata u prostoru, učešća javnosti u procesu planiranja i donošenja odluka te integralnog pristupa prostornom planiranju i zaštiti životne sredine.

Imajući u vidu aktuelnost skupa, pozivamo Vas da svojim prisustvom podržite skup, i da sa svojim saradnicima aktivno učestvujete u radu skupa.

Nadamo se da ćete naći vremena za ovu aktivnost i na taj način doprineti uspešnom radu skupa i formiranju kvalitetnih zaključaka koji će omogućiti dalju afirmaciju i unapređenje planiranja i uređenja prostora i zaštiti životne sredine.

II Informacija

III Informacija

 

Podeli članak: