JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O PLANSKOM SISTEMU REPUBLIKE SRBIJE

Poštovani članovi Asocijacije prostornih planera Srbije,

Obaveštavamo Vas da se od 30. decembra 2016. godine do 20. januara 2017. godine sprovodi javna rasprava o Nacrtu zakona o planskom sistemu Republike Srbije.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici državnih organa, javnih službi, jedinica lokalne samouprave, privredni subjekti, sindikati, udruženja građana i poslodavaca i druge organizacije civilnog društva, stručna javnost, predstavnici akademske i naučno-istraživačke zajednice i drugi zainteresovani učesnici.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Republičkom sekretarijatu za javne politike, 11.000 Beograd, ul. Nemanjina 22-26 ili elektronskim putem na e-mail adresu: javna.rasprava@rsjp.gov.rs

Istovremeno, pozivamo vas da svoje primedbe, predloge i sugestije, zaključno sa sredom, 18. januarom 2017. godine, dostavite i na e-mail office@apps.org.rs, kako bismo ih objedinili i poslali predlagaču Nacrta zakona, u formi zvaničnog stava Asocijacije prostornih planera Srbije.

Tekst Nacrta zakona, može se preuzeti sa sajta Republičkog sekretarijata za javne politike na adresi http://vs3836.cloudhosting.rs/sprovodjene-javne-rasprave-o-nacrtu-zakona-o-planskom-sistemu-republike-srbije-i-pratecim-podzakonskim-aktima/t

Upravni odbor

Asocijacije prostornih planera Srbije

Podeli članak: